IGLO 5 CLASSIC

1 kr

Kontakta oss för offert. 

Moderna fönster I IGLO 5 CLASSIC är en blandning av skönhet och funktionalitet med avancerade lösningar för energibesparing. Tack vare sofistikerad design och modern teknologi garanterar våra fönster bekväm vardagsanvändning, låga uppvärmningskostnader under vintersäsongen och låga elräkningar för luftkonditionering under sommaren. Dess grundläggande fördelar ligger i den höga säkerhetsnivån, vilket garanterar både din och din familjs säkerhet.

Till skillnad från IGLO 5 har IGLO 5 CLASSICs profil ingen rundning på utsida. Profilen har en slimmad design.


Egenskaper


Profil 
5-kammars profiler tillverkas endast av råmaterial i A-klassen och är 100% återvinningsbara, karmens djup är 70 mm. 


Glas och U-Värde
Standardglaspaket består av ett 4 mm termofloat glas, 16 mm distansram samt 4 mm float glas - mjuksikt.
Som tillval går glaset att få som 2-glas på 24mm eller 3-glas på 40mm. Utrymme mellan glasrutor är fylld med argongas för att förbättra värmeövergångskoefficient.
Det finns dessutom möjlighet till att individuellt välja glaspaket beroende på kundens önskemål i fråga av ljuddämpning, solinstrålning eller inbrottsskydd

Glastyper: Härdat, laminerat, inbrottssäkert, ornament och med solskydd och glaspaket med ökad akustisk isolering


Uw= 1,05 W/(m2K)*


*för 1-luft fönster 1230x1480mm, 3-glas med varmkant Swisspacer, enligt RISE Research Institutes of Sweden


Beslag
Maco Multi Matic KS beslag levereras som standard med två inbrottssäkra svampkolvar, Silber-Look beläggning och med fönsterbåges lyftmekanism med spärr för felaktigt handtagsläge. Ytterligare kan profilen utrustas med dolda gångjärn och skydd mot inbrott i RC2 och RC2N klass. Profilen kan också utrustas med Twin-Fit beslag, som möjliggör dubbel vädringsfunktion genom att bara vrida handtaget en gång. Tätningslister EPDM tätningslister tillgängliga i svart, grå och grafitgrå.


Färger          
Ett brett urval av 43 olika typer av fanér Ljudisolering 
34 - 44 dB beroende på valt glaspaket.